Kontakt Nikolaj Mackowski

  Kontakt Nikolaj Mackowski

  Kontakt Nikolaj Mackowski og jeg er altid åben overfor dialog, og der er ingenting, der er rigtigt eller forkert. Jeg snakker helst om ledelsesteorier og om de afledte effekter af den anvendte ledelsespraksis. Jeg er meget optaget af de nyeste ledelsesmæssige teorier, der omhandler: Resonansledelse, aktionsledelse, relationsledelse (relationel ledelse), og cirkulær ledelse.

   

  Kontakt Nikolaj Mackowski – principper om ledelse

  Meget af min ledelsesstil tager udgangspunkt i Lone Hersteds boglige værker, både som forfatter og som redaktør. Hersted har en Ph.D i relationel ledelse og hun må opfattes som omdrejningspunkt for det paradigmeskifte, der er under udvikling i dansk ledelse.

  En stor del af den ledelse, der praktiseres i dag sker uden en grundlæggende indsigt i de dynamikker, der udspringer af den anvendte ledelsesstil.

   

  Den forfremmede medarbejder

  Det er ikke sjældent, at man ser medarbejdere forfremmet til ledere for derefter at misforstå den tildelte magt. Den bliver ofte anvendt forkert og forkrampet.  Det findes der adskillige dagligdagseksempler på. Læs fx “Fra medarbejder til leder“.

  Skal vi tage en ledelsessnak?

  Måske overvejer du en ny ledelsesform i din virksomhed? En ny ledelsesform betyder som regel altid en forbedret bundlinje. Den forbedrede bundlinje opstår af flere af hinanden forskellige faktorer. For det første fremmer en forbedret ledelsesstil glæden ved at gå på arbejde. Med en øget arbejdsglæde følger en større produktivitet.

   

  Cirkulær ledelse

  Det er også værd at iagttage en cirkulær ledelsesstil. Cirkulær ledelse er kort forklaret en metode, hvor lederen tager sig selv med ind i cirklen. Den cirkulære leder står ikke udenfor og kigger ind på sit team. Han eller hun tager aktivt del i den arbejdsproces og bidrager med hjælp, støtte eller fysisk arbejde. Alt sammen har en positiv og anerkendende effekt.

   

  Værdsatte medarbejdere

  Medarbejderne føler sig værdsat, set og hørt.

  Det kan meget vel handle om jeres KPI’ere, men metoden til at nå de fastsatte mål er ikke nødvendigvis forbundet med manglende arbejdsglæde og motivation.

  Læs eventuelt seneste nyt.

  Kontakt Nikolaj Mackowski round circle photo

  Måske vil du synes om